Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Nov 19th, 2010

Desen animat – Alice in tara minunilor – vedeti aici Alice In Wonderland

Alice in tara minunilor

 

poster desene animate alice in tara minunilor - alice in wonderland Produs in anul 1951 de Studiourile Disney, "Alice in Wonderland" este al treisprezecelea film in seria "Walt Disney Animated Classics".
Desenul animat, Alice in Wonderland (Alice in tara minunilor), este inspirat dupa romanul scriitorului englez Charles Lutwidge Dodgson. Romanul a aparut in 1865 si a fost publicat de Charles Dodgson sub pseudonimul Lewis Carroll.
Unele elemente ale filmului de animatie "Alice in tara minunilor" au fost imprumutate si din povestirea "Through the Looking-Glass.."

Caseta desen animat Alice in tara minunilor
Titlul original: Alice In Wonderland
Regia:  Clyde Geronimi, Wilfred Jackson, Hamilton Luske
Scenariul: Winston Hibler, Ted Sears, Bill Peet..
Distributia (voci): Kathryn Beaumont, Ed Wynn, Richard Haydn, Sterling Holloway, Jerry Colonna, Verna Felton, J. Pat O'Malley, Bill Thompson, Heather Angel, Joseph Kearns..
Durata: 75 minute
An: 1951

FilmulAlice in tara minunilor – cateva cuvinte
A fost odata ca niciodata, ca de n-ar fi nu s-ar povesti..
Alice, o fetita dragalasa, se lasa purtata in propria lume a fanteziei sale..
Era vara si afara foarte cald… deodata, un iepure alb, imbracat cu veston si cu palarie pe cap, i-a sarit in fata. Alice s-a luat dupa el curioasa sa afle incotro se grabea micul urecheat.
Aflati continuarea povestii in film.

vedeti in player desene animate Alice in tara minunilor – Alice In Wonderland
filmul are subtitrare in limba romana


Info: pentru a vedea filmul pe tot ecranul (full screen), apasati din meniul playerului butonul sageata . Pentru a reveni, apasati-l iar, sau butonul “Esc” (Escape) din tastatura.

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.