Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Dec 23rd, 2010

Desene animate Mickey, A fost odata Craciun – Mickey’s Once Upon a Christmas

Mickey, A fost odata de Craciun

 

poster desene animate Mickey A fost odata de craciun - Mickey's Once Upon a Christmas 1999 - Film "Mickey's Once Upon a Christmas" sau "Mickey, A fost odata de Craciun" este un film de desene animate, editie specială de Craciun, animatie lansata de Walt Disney Company în 1999 direct pe video.
O continuare, "Mickey, A fost de doua ori Craciunul" a fost lansata in 2004.

Acest film de animatie "Mickey, A fost odata Craciunul" este împărţit în trei poveşti.
In film puteti vedea urmatoarele personaje Disney: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Pluto, Pete, Goofy, Max, Donald Duck, Daisy Duck, Huey, Dewey and Louie, Scrooge McDuck, Mortimer Mouse, Figaro pisicuta si Chip 'n Dale.

Titlurile celor trei povesti de sub Bradul de Craciun sunt:
Intepeniti in Craciun, Distreaza-te de Craciun si,  Darul Magilor.

vedeti in player filmul Mickey, A fost odata de Craciun
Mickey's Once Upon a Christmas
filmul are subtitrare in limba romana


Intepeniti in Craciun:
De Craciun toti copii viseaza la darurile Mosului, pe care le vor primi daca au fost cuminti, asteptand cu nerabdare si speranta indeplinirea dorintelor. Dar cand e vorba de nepotii lui Donald Duck, cei trei neastamparati sunt uimitori: ce-ar fi daca in fiecare zi ar fi mereu Craciunul ?.. Unchiul Donald si Matusa Daisy vor avea parte de mari surprize..

Distreaza-te de Craciun:
Este o poveste despre Mos Craciun.. exista el oare cu adevarat? sau e doar o inchipuire?..

Darul Magilor:
Toata lumea este grabita, fiecare fiind preocupat de gandul ca trebuie sa-i faca un cadou de Craciun celui mai apropiat prieten.. Mickey Mouse si prietena sa Minnie vor sa-si ofere cadouri de Craciun, dar au o problema – nu au bani sa cumpere cadoul pentru cel drag si vor fi nevoiti sa vanda cate ceva..

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.