Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Mar 31st, 2011

Desene animate O poveste de craciun – A Christmas Carol 2009 – vedeti aici

O poveste de craciun

 

poster Desene animate O poveste de craciun - A Christmas Carol 2009 - film online "A Christmas Carol", film de animatie aparut in 2009, regia Robert Zemeckis. Filmul este o adaptare dupa nuvela cu acelasi titlu scrisa de Charles Dickens.
A Christmas Carol, a fost realizat in tehnica 3-D (stereoscopic), aceeasi pe care regizorul Robert Zemeckis a folosit-o si la filmele The Polar Express (2004) si Beowulf (2007).

Caseta film O poveste de craciun
Titlul original: A Christmas Carol
Regia: Robert Zemeckis
Scenariul: Robert Zemeckis,
Distributia (voci): Jim Carrey (Ebenezer Scrooge, fantomele Craciunului), Gary Oldman, Cary Elwes, Colin Firth, Bob Hoskins, Robin Wright Penn, Ryan Ochoa, Molly C. Quinn
Durata: 96 minute
An: 2009

Film de animatieO poveste de craciun
Ebenezer Scrooge, un om avar şi crud, este trezit în Ajunul Crăciunului de fantome care îi înfătişează propria sa existenţă mizerabilă şi nenumăratele oportunităţi pe care le-a irosit in anii tinereţii.
Scrooge se confruntă cu propria-i poveste amară şi josnică, şi trebuie să decidă ce va hotărî pentru viitorul său: moartea sau răscumpărarea.

vedeti in player O poveste de craciun – A Christmas Carol
desenul animat are subtitrare in limba romana


About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.