Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Feb 7th, 2015

Film – Acasă printre străini, străin printre ai săi – Svoy sredi chuzhikh, chuzhoy sredi svoikh (1974)

  • poster Svoy sredi chuzhikh, chuzhoy sredi svoikh (1974) Svoy sredi chuzhikh, chuzhoy sredi svoikh (Acasă printre străini, străin printre ai săi), actiune, film sovietic aparut in 1974, regia Nikita Mikhalkov.
    In rolurile principale: Yuri Bogatyryov, Nikita Mikhalkov, Sergey Shakurov.

    Caseta film Svoy sredi chuzhikh, chuzhoy sredi svoikh
    Titlul original: Svoy sredi chuzhikh, chuzhoy sredi svoikh
    Titlul alternativ: At Home Among Strangers, a Stranger Among His Own
    Regia: Nikita Mikhalkov
    Scenariul: Nikita Mikhalkov, Eduard Volodarskiy
    Distributia: Yuri Bogatyryov (Shilov), Anatoly Solonitsyn (Sarychev), Alexander Kaidanovsky (Lemke), Nikita Mikhalkov (Brylov), Aleksandr Porokhovshchikov (Kungarov), Sergey Shakurov (Zabelin), Nikolai Pastukhov (Stepan Lipyagin), Anatoli Borisov (doctor)..
    Durata: 97 minute
    An: 1974
    Gen: Actiune

    FilmulAcasa printre straini, strain printre ai sai
    Shilov, un soldat în Armata Roşie, este însărcinat să protejeze un tren încărcat cu aurul Guvernului, aur care trebuia să asigure hrana oamenilor înfometaţi. Din nefericire, trenul este atacat şi tot aurul dispare. Guvernul îl acuză atunci pe Shilov, mai ales pentru faptul că fratele acestuia era “Alb”, ceea ce face din el victima perfectă. Ajuns în această situaţie, Shilov se infiltrează printre bandiţi pentru a putea recupera aurul şi pentru a-şi “spăla” numele. În final, el reuşeşte să demaşte reţeaua de trădători care au pus la cale acest jaf.

  • Nikita Mihalkov

    Nikita Mihalkov

    Nikita Sergheevici Mihalkov (n. 21 octombrie 1945, Moscova) (în rusă Никита Сeргеевич Михалков) este un actor și regizor de film rus, laureat al premiului Oscar pentru filmul Soare înșelător.

    Filmografie:
    Acasă, printre străini (1974)
    Sclava iubirii (1976)
    Piesă neterminată pentru pianină mecanică (1977)
    Cinci seri (1978)
    Câteva zile din viața lui Oblomov (1979)
    Rubedeniile (1981)
    Fără martori (1983)
    Ochi chyornye (1987)
    Urga
    Close to Eden (1991)
    Anna: Ot shesti do vosemnadtsati (1993)
    Soare înșelător (1994)
    Bărbierul din Siberia (1998)
    12 (2009)

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.