Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Aug 13th, 2014

Film – Calatoria Crestinului: Calatoria spre Cer – Pilgrim’s Progress (2008)

poster Pilgrim's Progress (2008) Pilgrim’s Progress: Journey To Heaven, aventura, film american aparut in 2008, regia Danny Carrales. Film bazat pe romanul clasic The Pilgrim’s Progress, scris de John Bunyan și publicat in februarie 1678 (The Pilgrim’s Progress from This World to That Which Is to Come; Delivered under the Similitude of a Dream).
In rolurile principale: Daniel Kruse, Jeremiah Guelzo, Hugh McLean.

Caseta film Pilgrim’s Progress
Titlul original: Pilgrim’s Progress: Journey to Heaven
Regia: Danny Carrales
Scenariul: John Bunyan, Danny Carrales
Distributia: Daniel Kruse (Creștinul), Terry Jernigan (Credinciosul si Apollyon), Jeremiah Guelzo (Plin de Speranta), Hugh McLean (Evanghelistul), Reid Dalton (Giant Despair)
Durata: 105 minute
An: 2008
Gen: Aventura/Fantezie

FilmulCalatoria Crestinului – Calatoria spre Cer
“Călătoria creştinului” a fost scrisă în 1675 de John Bunyan, un negustor sărac, care a fost închis în Bedford, Anglia, pentru că a predicat Cuvântul lui Dumnezeu. Pe vremea aceea, John Bunyan scria una dintre cele mai iubite poveşti a tuturor timpurilor.
Povestea este inspirată dintr-un vis.
M-am aşezat într-un loc să dorm şi pe când dormeam, am avut un vis. Am văzut un om cu o povară mare pe spatele lui, citind o Carte. Am văzut în viziune un foc care venea după un om numit Creştinul.

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.