Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Feb 27th, 2016

Film – Cocoșatul – Le Bossu (1959)

Cocoșatul

poster Le Bossu (1959) Le Bossu, acțiune și aventură, co-producție franco-italiană, film apărut în 1959, regia André Hunebelle.
In rolurile principale: Jean Marais, Bourvil, Sabine Sesselmann.

Caseta film Le Bossu
Titlul original: Le Bossu
Regia: André Hunebelle
Scenariul:  Pierre Foucaud, Paul Féval
Distributia: Jean Marais (Henri de Lagardère alias le Bossu), Bourvil (Passepoil), Sabine Sesselmann (Aurore de Nevers / Isabelle de Caylus), François Chaumette (Philippe de Gonzague), Jean Le Poulain (Monsieur de Peyrolles), Hubert Noël (Ducele Philippe de Nevers), Paulette Dubost (Lady Marthe), Paul Cambo (Philippe II, Ducele de Orléans), Edmond Beauchamp (Don Miguel)..
Durata: 104 minute
An: 1959
Gen: Actiune/Aventura

Filmul – Cocosatul
Lagardere accepta, fara a intelege mare lucru, angajamentul fata de Philippe de Gonzague de a-l razbuna in fata celui mai mare spadasin al Frantei (Philipe de Nevers) .
Situat la granita , castelul marchizului de Caylus ii obliga pe cei ce aveau sa devina asasinii ducelui sa se intalneasca intr-un sat din apropierea castelului . Astfel Henri ii intalneste pe profesorii sai de spada Coccardase si Passepoil si alti cativa asasini angajati de Gonzague . Lagardere nu banuia ca avea sa se petreaca un mizerabil asasinat impotriva unuia dintre indragostitii Frantei (ducele de Nevers) si va fi antrenat astfel in cea mai teribila aventura a vietii sale .

Filmul Cocoșatul – Le Bossu (1959) subtitrat

Cavalerul Lagardere va avea nevoie de 16 ani pentru a-si razbuna prietenul, a face ca morala sa triumfe, a salva onoarea si a descoperi iubirea…