Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Mar 6th, 2015

Film – Crusoe – Crusoe (1988)

 • poster Crusoe (1988) Crusoe, drama, film britanic aparut in 1988, regia Caleb Deschanel.
  In rolurile principale: Aidan Quinn, Ade Sapara, Elvis Payne.

  Filmul Crusoe (1988) se bazeaza pe romanul Robinson Crusoe, scris de Daniel Defoe.

  Caseta film Crusoe
  Titlul original: Crusoe
  Regia: Caleb Deschanel
  Scenariul: Daniel Defoe, Walon Green
  Distributia: Aidan Quinn (Crusoe), Elvis Payne (sclav fugar), Richard D. Sharp (Colcol), Colin Bruce, William Hootkins, Shane Rimmer (Domnul Mather), Jimmy Nail (Tatik), Patrick Monckton, Chris Pitt, James Kennedy (Capitanul Harding)..
  Durata: 91 minute
  An: 1988
  Gen: Drama

  FilmulCrusoe
  In primele decenii ale secolului al XVIII-lea, cand comertul cu sclavi era inca o afacere profitabila, un vas porneste pe mare, cu destinatia Africa, pentru a satisface nevoia de bani a aristocratiei sudiste. Din cauza unei furtuni corabia esueaza, iar Crusoe, unul dintre putinii supravietuitori, se trezeste singur, pe o insula pe care o crede pustie. Crusoe descopera in acel loc, la capatul lumii, un caine, care pentru o vreme ii serveste drept confesor si singura companie. Insa insula este de fapt locuita de salbatici care practica sacrificiul uman, iar cand Crusoe este capturat de acestia trebuie sa-si puna la bataie toata inventivitatea pentru a scapa din captivitate. Dupa o lupta spectaculoasa, naufragiatul reuseste sa-i infranga pe salbatici. Insa cand o corabie din lumea civilizata ajunge pe insula, Crusoe se trezeste in fata uneia dintre cele mai dificile decizii din viata sa.

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.