Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Apr 26th, 2017

Film – Cuscrii – The In-Laws (1979)

Cuscrii

poster Cuscrii - The In-Laws (1979) The In-Laws, comedie, film american aparut in 1979, regia Arthur Hiller.
In rolurile principale: Peter Falk, Alan Arkin, Richard Libertini.

Filme de comedie cu Peter Falk.

Caseta film The In-Laws
Titlul original: The In-Laws
Regia: Arthur Hiller
Scenariul: Andrew Bergman
Distributia: Peter Falk (Vincent J. Ricardo), Alan Arkin (Sheldon S. Kornpett), Richard Libertini (Generalul Garcia), Nancy Dussault (Carol Kornpett), Arlene Golonka (Jean Ricardo), Penny Peyser (Barbara Kornpett), Ed Begley, Jr. (Barry Lutz), Michael Lembeck (Tommy Ricardo), David Paymer (sofer de taxi), James Hong (Bing Wong)..
Durata: 103 minute
An: 1979
Gen: Actiune/Comedie/Crima

FilmulCuscrii
Carol si Tommy se iubesc si vor sa se casatoreasca. Asa incat, stomatologul Sheldon Kornpett, tatal fetei, il invita la masa pe tatal baiatului, pentru a-l cunoaste. Vince Ricardo este insa un psiho-maniac, care pretinde ca este agent guvernamental si se afla pe urmele unei bande de falsificatori de bancnote. Viitorii cuscrii parasesc New-Yorkul intr-o serie de urmariri si aventuri spectaculoase, nu lipsite de pericol, iar dentistul se trezeste in situatii din ce in ce mai incredibile.
(filme de comedie, un dentist naiv, un agent CIA, afaceri murdare in afara legii, multi bani, urmarire de masini, cu elicopterul la nunta)

Cuscrii – The In-Laws (1979) subtitrat