Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Feb 1st, 2017

Film – Formidabilul Fred – Drop Dead Fred (1991)

Formidabilul Fred

poster Drop Dead Fred (1991)Drop Dead Fred, comedie, coproductie anglo-americana, film aparut in 1991, regia Ate De Jong.
In rolurile principale: Phoebe Cates, Rik Mayall, Marsha Mason, Tim Matheson.

Caseta film Drop Dead Fred
Titlul original: Drop Dead Fred
Regia: Ate De Jong
Scenariul: Carlos Davis, Anthony Fingleton
Distributia: Rik Mayall (“Drop Dead Fred”), Phoebe Cates (Elizabeth Cronin), Ashley Peldon (Young Elizabeth), Marsha Mason (Polly Cronin), Ron Eldard (Mickey Bunce), Carrie Fisher (Janie), Tim Matheson (Charles), Daniel Gerroll (Nigel Cronin), Keith Charles (Murray), Bridget Fonda (Annabella), Eleanor Mondale (Attractive customer), Bob Reid (Judge Dubben)
Durata: 101 minute
An: 1991
Gen: Comedie/Fantezie

Filmul – Formidabilul Fred
Desi in copilarie era o fetita plina de viata si de nestapanit de catre parinti, la douazeci de ani Elizabeth Cronin se confrunta cu o mare problema: pare sa-si fi pierdut toata vointa de a le tine piept celorlalti si de a fi intr-adevar fericita. Dupa o mare dezamagire in casnicie, ajunge din nou in casa parinteasca, unde regaseste un prieten din copilarie… Un prieten mai special, insa, pe care in afara de ea nu il mai vede nimeni.

Fillmul Formidabilul Fred – Drop Dead Fred (1991) subtitrat