Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, May 9th, 2017

Film – Hachiko Monogatari – Hachi-ko – Hachikô monogatari (1987)

Share This
Tags

Hachiko Monogatari

poster Hachiko monogatari (1987)Hachikô monogatari ((Japoneză: ハチ公物語), dramă, film japonez apărut în 1987, regia Seijirō Kōyama.
În rolurile principale:  Tatsuya Nakadai, Kaoru Yachigusa, Toshinori Omi.

Caseta film Hachikô monogatari
Titlul original: Hachikô monogatari
Regia: Seijirō Kōyama
Scenariul: Kaneto Shindô
Distributia: Tatsuya Nakadai (Shujiro Ueno), Kaoru Yachigusa (Hidejiro Ueno), Toshinori Omi (Ogata), Toshirô Yanagiba (Moriyama), Mako Ishino (Chizuko Ueno), Masumi Harukawa (Okichi), Taiji Tonoyama (Hashimoto), Yoshi Katô (Kondo), Hisashi Igawa (Hisashi Igawa)..
Durata: 107 minute
An: 1987
Gen: Drama

Filmul – Hachiko Monogatari
Hachikō (10 noiembrie 1923 – 8 martie 1935), cunoscut în japoneză și ca chūken Hachikō (忠犬ハチ公, chūken Hachikō? „credinciosul câine Hachikō” a fost un câine din rasa Akita născut la o fermă din apropierea orașului Ōdate, Prefectura Akita, rămas în memoria umanității pentru devotamentul față de stăpânul său chiar și la mulți ani după decesul acestuia.
Începând din 1924 Hidesaburō Ueno, profesor la catedra de agricultură a Universității din Tokio, l-a ținut pe Hachikō ca animal de companie. Pe durata vieții stăpânului său, Hachikō îl însoțea dimineața la Gara Shibuya urmând ca la întoarcerea acestuia de la serviciu să-l aștepte în același loc din apropierea gării și să se întoarcă împreună acasă. Cei doi și-au continuat rutina zilnic până în 21 mai 1925, când Ueno nu s-a mai întors seara din obișnuita sa călătorie cu trenul deoarece suferise un atac cerebral la universitate în acea zi. (Cinemagia)

Hachikô monogatari (1987) subtitrat