Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Feb 3rd, 2017

Film – Iubire în război – L’amore e la guerra (TV Movie 2007)

Iubire în război

poster L'amore e la guerra (2007)L’Amore e la Guerra, drama raboi, miniserie tv, film italian aparut in 2007, regia Giacomo Campiotti.
In rolurile principale: Martina Stella, Daniele Liotti, Federica Bern.

Caseta film L’amore e la guerra
Titlul original: L’amore e la guerra
Titlul alternativ: El amor y la guerra,
Regia: Giacomo Campiotti
Scenariul: Giacomo Campiotti, Alessandro Jacchia
Distributia: Martina Stella (Albertina Regis), Daniele Liotti (Rocco Parri), Federica Bern, Paolo De Giorgio, Denis Fasolo (Tenente Walter Riccesi), Ludovico Fremont (Tenente Ranieri), Marco Gambino (Soldier), Emanuela Grimalda (Cosima), Rosabell Laurenti Sellers (Anita)..
Durata: 3h 20min
An: 2007
Gen: Drama/Razboi

Filmul – Iubire în război
Anul 1917. Italia luptă în Primul Război Mondial.
La Torino, tânăra contesă Albertina Regis poartă o corespondență intensă cu un locotenent pe care nu l-a întâlnit niciodată. Acesta moare, dar vestea nu ajunge la Albertina care, spre disperarea tatălui ei general, pleacă și ea pe front, ca infirmieră. În realitate, scrisorile romantice care au cucerit-o n-au fost scrise de locotenent, ci de unul dintre sergenții acestuia, Rocco Parri. Albertina și Rocco se întalnesc pe front, devin prieteni, iar prietenia se transformă treptat în iubire. Dar fericirea, ca și victoria, se lasă mult așteptată.

Iubire în război – L’amore e la guerra (2007) subtitrat
Partea 1


Partea 2