Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Apr 26th, 2017

Film – La est de Berlin – East of Berlin aka Convoi De Filles (1978)

poster Convoi De Filles (1978) Convoi De Filles, drama, film aparut in 1978, regia Pierre Chevalier.
In rolurile principale: Brigitte Parmentier, Jean-Marie Lemaire, Henri Lambert.

Caseta film Convoi De Filles
Titlul original: Convoi De Filles
Titlul alternativ: Convoi de filles, SS Nazi Convoy, East of Berlin, À l’Est de Berlin
Regia: Pierre Chevalier, Jesús Franco
Scenariul: Jesús Franco, Marius Lesoeur
Distributia: Brigitte Parmentier (Renata), Jean-Marie Lemaire (Erich von Strasser), Henri Lambert (Oberst Wagner), Monica Swinn (Greta), Michel Charrel (Honner), Pamela Stanford (Helga), Michel Danjou (Karl), Carine François..
Durata: 88 minute
An: 1978
Gen: Drama/Thriller/Razboi

FilmulLa est de Berlin
Ofiterul german Erich von Strasse a luptat undeva in Africa, a fost ranit și s-a intors la Berlin cu Crucea de Fier și gloria unui erou. Dupa o scurta vacanta a trebuit sa plece pe frontul rusesc. Intr-un bordel berlinez o intalneste pe Renata, fata pe care o cunoscuse inainte de inceperea carierei militare. Eric afla ca Renata semnase un contract, la insistentele unui ofiter de Gestapo, pentru a intra unitatea auxiliara de femei, dar că, de fapt, era vorba despre un bordel..
(al II-lea razboi mondial, al III-lea reich, tren, violență, zvastica, nazism, uniforma nazista, fascism, prostitutie, nuditate, atractie sexuala, sex, scene de sex)

La est de Berlin – East of Berlin aka Convoi De Filles (1978) subtitrat