Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Oct 15th, 2016

Film – Legende pentru viață – The Fall (2006)

Legende pentru viață

poster-the-fall-2006The Fall, aventura fantezie, film aparut in 2006, regia Tarsem Singh.
In rolurile principale: Lee Pace, Catinca Untaru, Justine Waddell.

Caseta film The Fall
Titlul original: The Fall
Regia: Tarsem Singh
Scenariul: Tarsem Singh, Dan Gilroy, Nico Soultanakis
Distributia: Lee Pace (Roy Walker / Black Bandit), Catinca Untaru (Alexandria / Bandit’s daughter), Justine Waddell (Nurse Evelyn / Sister Evelyn), Daniel Caltagirone (Sinclair / Governor Odious), Marcus Wesley (Ice delivery man / Otta Benga), Robin Smith (One-legged actor / Luigi), Jeetu Verma (Orange picker / Indian), Kim Uylenbroek (Doctor / Alexander the Great), Leo Bill (Orderly / Charles Darwin), Emil Hostina (Alexandria’s father / Blue Bandit), Julian Bleach (Mystic / Orange Picker), Ronald France (Otto (the “old man”)..
Durata: 117 minute
An: 2006
Gen: Aventura/Comedie/Drama/Fantezie

Filmul – Legende pentru viață
O fetiță în vârstă de 5 ani pe nume Alexandria, provenită dintr-o familie săraca din Romania, suferă un accident în timp ce mergea împreună cu mama sa la muncile câmpului și ajunge în spital.
Acolo îl întâlnește pe tânărul Roy Walker, un cascador. Între cei doi suferinzi se leagă o strânsă prietenie, bărbatul plin de imaginație povestindu-i în fiecare zi fetiței câte o istorie cu talc, pe de-o parte cu scopul de a o ajuta pe Alexandria să uite de durerea fizică, iar pe de altă parte cu scopul de a o determina pe aceasta să îi procure de la farmacia spitalului o sticluță cu pastile de morfină cu care să încerce din nou să se sinucidă. (Cinemagia)

Filmul Legende pentru viață – The Fall (2006) subtitrat