Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Oct 2nd, 2015

Film – Lone Star – Lone Star (1996)

Lone Star

poster Lone Star (1996) Lone Star, drama thriller, O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur, film american aparut in 1996, regia John Sayles.
In rolurile principale: Chris Cooper, Elizabeth Peña, Stephen Mendillo.

Caseta film Lone Star
Titlul original: Lone Star
Titlul alternativ: Estrella solitaria, Stella solitaria
Regia: John Sayles
Scenariul: John Sayles
Distributia: Kris Kristofferson (Charlie Wade), Matthew McConaughey (Buddy Deeds), Chris Cooper (Sam Deeds), Elizabeth Peña (Pilar Cruz), Clifton James (Hollis Pogue), Ron Canada (Otis Payne), Joe Morton (Delmore Payne), Míriam Colón (Mercedes Cruz), Eddie Robinson (Chet Payne), Stephen Mendillo (Sergentul Cliff)..
Durata: 135 minute
An: 1996
Gen: Drama/Mister

Filmul – Lone Star
Un secret sangeros care n-ar fi trebuit aflat niciodata.
Un orasel din Texas pe care Rio Grande il desparte de granita cu Mexicul devine scena unei anchete politienesti cu profunde implicatii pentru comunitate, dupa ce seriful local descopera un schelet in desert.
Dezgroparea osemintelor va antrena iesirea la iveala a tot felul de lucruri nebanuite. In cele din urma, personajele incep sa realizeze ca legenda locului lor a fost construita pe minciuna si crima. Cu patruzeci de ani in urma a avut loc o teribila confruntare intre doi serifi soldat cu moartea celui care ii terorizase ani de zile pe cei pe care trebuia sa ii apere.

Filmul Lone Star (1996) subtitrat