Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Feb 24th, 2024

Film – Și Dumnezeu… a creat femeia – And God Created Woman (1988) Rebecca De Mornay, Vincent Spano, Frank Langella

Și Dumnezeu… a creat femeia

poster And God Created Woman (1988)And God Created Woman, comedie romantică, film american, regia Roger Vadim.
În rolurile principale: Rebecca De Mornay, Vincent Spano, Frank Langella.

Remake al filmului cu acelasi nume realizat de regizorul Roger Vadim in 1956, comedia “Si Dumnezeu… a creat femeia” o are in rolul principal pe Rebecca de Mornay, care o interpreteaza pe Robin Shea, o femeie condamnata pe nedrept. Decisa sa fie libera cu orice pret, Robin reuseste sa evadeze din inchisoarea de maxima siguranta. In timp ce facea autostopul, ea este primita in masina de candidatul la functia de guvernator James Tiernan (Frank Langella), care o duce inapoi la inchisoare..

Caseta film And God Created Woman
Titlul original: And God Created Woman
Titlul alternativ: Y Dios creó a la mujer / E Dio creò la donna / Y la creó para el escándalo / И Бог создал женщину
Regia: Roger Vadim
Scenariul: R. J. Stewart
Distributia: Rebecca De Mornay (Robin Shea), Vincent Spano (Billy Moran), Frank Langella (James Tiernan), Donovan Leitch (Peter Moran), Judith Chapman (Alexandra Tiernan), Jamie McEnnan (Timmy Moran), Benjamin Mouton (Blue), Dave Shelley (David), Einstein Brown (Einstein), David López (Hawk), Thelma Houston (Prison Singer)
Durata: 98 minute
An: 1988
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – Si Dumnezeu… a creat femeia
.. Insa peste cateva zile o sfatuieste pe detinuta sa se casatoreasca cu o persoana decenta, ceea ce i-ar creste sansele de eliberare conditionata. Robin pune ochii pe un tamplar care lucreaza la inchisoare si-i face acestuia o propunere atractiva: sa o ia de nevasta in schimbul a 5000 de dolari. Insa viata noului cuplu este inedita si dificila, iar sansele sa prinda nunta de aur par pur inexistente.

Si Dumnezeu… a creat femeia – And God Created Woman (1988) subtitrat