Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Apr 9th, 2014

Film – Nimfomana – Nymphomaniac Vol.I & II (2013)

poster Film - Nimfomana - Nymphomaniac Vol.I & II (2013) Nymphomaniac, drama erotica in doua parti, regia Lars von Trier.
In rolurile principale: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Stacy Martin,  Willem Dafoe.

Caseta film Nymphomaniac: Vol. I – Nymphomaniac: Vol. II
Titlul original: Nymphomaniac
Regia: Lars von Trier
Scenariul: Lars von Trier
Distributia: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Stacy Martin, Shia LaBeouf, Christian Slater, Jamie Bell, Uma Thurman, Willem Dafoe
Durata: Volum I 117 minute, Volum II 124 minute .
An: 2013
Gen: Drama

FilmulNimfomana Vol. I-II
Un jurnal erotic al unei femei (interpretată de Charlotte Gainsbourg) din perioada adolescenţei, până la vârsta de 50 de ani. Mai precis, până în momentul în care este găsită leşinată, în pădure, de către un bărbat (Stellan Skarsgard), cel căruia i se şi confesează ulterior.
Nymphomaniac este epopeea erotică a unei femei al cărei traseu, de la naştere şi până la vârsta de 50 de ani, ne este povestit de personajul principal, Joe, cea care şi-a pus diagnosticul de “nimfomană”.

În după-amiaza unei ierni geroase, bătrânul dar încă şarmantul burlac Seligman o descoperă pe Joe bătută şi prăbuşită pe o alee lăturalnică. O ia acasă şi îi îngrijeşte rănile, în timp ce încearcă să afle câte ceva despre viaţa ei. Seligman este cel care, vreme de opt capitole, îi ascultă povestea cea complicată şi înţesată de interjecţii a “nimfomanei” Joe.
(sex real, sadomazochism, sex, sex explicit, erotic, penis, vagin, excitatie, orgasm spontan, erctie, sarut lesbian)
Film Interzis sub 18 Ani!

Partea 1


Partea 2

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.