Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, May 18th, 2016

Film – Războiul Troiei – La Guerra Di Troia (1961)

Războiul Troiei

poster La Guerra Di Troia (1961) La guerra di Troia, drama istorica, film italian aparut in 1961, regia Giorgio Ferroni.
In rolurile principale: Steve Reeves, Juliette Mayniel, John Drew Barrymore.

Caseta film La Guerra Di Troia
Titlul original: La Guerra Di Troia
Titlul alternativ: The Trojan Horse, The Wooden Horse of Troy, La guerra de Troya, La guerre de Troie
Regia: Giorgio Ferroni
Scenariul:  Giorgio Ferroni, Ugo Liberatore
Distributia: Steve Reeves (Aeneas), Juliette Mayniel (Creusa), John Drew Barrymore (Odysseus), Edy Vessel (Helen), Lidia Alfonsi (Cassandra), Warner Bentivegna (Paris), Luciana Angiolillo (Andromache), Arturo Dominici (Achilles), Mimmo Palmara (Ajax), Nerio Bernardi (Agamemnon), Nando Tamberlani (Menelaus), Carlo Tamberlani (Priam)..
Durata: 105 minute
An: 1961
Gen: Aventura/Drama/Istoric/Razboi

Filmul – Razboiul Troiei
In al zecelea an de la inceputul razboiului Hector, fiul regelui Priam, este omorat de Ahile ca razbunare pentru moartea lui Patrocle, prietenul sau cel mai bun. Pentru a putea sa-i ofere o inmormantare demna de rangul sau Priam se hotaraste sa mearga in tabara grecilor pentru a incerca sa recupereze trupul fiului sau chiar cu riscul de a se umili in fata lui Ahile. Impreuna cu batranul rege va merge si Aeneas. Acesta va reusi sa castige, in urma unei lupte cu Aiax, armura si sabia lui Hector, ceea ce-i va atrage invidia lui Paris. (Cinemarx)

Filmul La Guerra Di Troia (1961) subtitrat