Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Mar 29th, 2017

Film – Sclavia umană – Of Human Bondage (1934)

Sclavia umană

poster Of Human Bondage (1934)Of Human Bondage, dramă, film american apărut în anul 1934, regia John Cromwell; O nominalizare Oscar.
În rolurile principale: Leslie Howard, Bette Davis, Frances Dee.
Filmul Of Human Bondage (1934) se bazează pe romanul Of Human Bondage, scris de W. Somerset Maugham, roman publicat în anul 1915.

Caseta film Of Human Bondage
Titlul original: Of Human Bondage
Titlul alternativ: Cautivo del deseo, L’emprise, Schiavo d’amore
Regia: John Cromwell
Scenariul: Lester Cohen, Ann Coleman
Distributia: Leslie Howard (Philip Carey), Bette Davis (Mildred Rogers), Frances Dee (Sally Athelny), Kay Johnson (Norah), Reginald Denny (Harry Griffiths), Alan Hale (Emil Miller), Reginald Sheffield (Cyril Dunsford), Reginald Owen (Thorpe Athelny), Tempe Pigott (Agnes Hollet, Philip’s landlady)
Durata: 83 minute
An: 1934
Gen: Drama/Romantic

Filmul – Sclavia umană
Philip Carey este un tanar englez care a studiat pictura la Paris timp de 4 ani. Profesorul sau de pictura i-a spus ca picturile sale lasa de dorit, asa ca Philip s-a decis sa se intoarca in Londra pentru a deveni doctor. Aici Philip se indragosteste de Mildred, o femeie vulgara, care nu numai ca nu apreciaza dragostea lui Philip, ci si il umileste avand un comportament crud fata de el. Cand Philip o cere in casatorie, Mildred refuza, spunandu-i ca se va casatori cu un alt barbat.

Sclavia umană – Of Human Bondage (1934) subtitrat