Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Feb 10th, 2017

Film – Slujnica – The Handmaiden (2016)

Slujnica

poster The Handmaiden (2016)The Handmaiden, thriller erotico-psihologic, film sud-coreean aparut in 2016, regia Park Chan-wook; un premiu şi 2 nominalizări Cannes.
In rolurile principale: Kim Min-hee, Ha Jung-woo, Cho Jin-woong, Kim Tae-ri.
Scenariul filmului The Handmaiden (2016) a fost inspirat de romanul Fingersmith, scris de Sarah Waters, roman publicat in anul 2002.

Caseta film Ah-ga-ssi
Ttilul original: Ah-ga-ssi
Titlul alternativ: The Handmaiden
Regia: Park Chan-wook
Scenariul: Park Chan-wook, Chung Seo-kyung
Distributia: Kim Min-hee (Lady Izumi Hideko), Kim Tae-ri (Sook-hee), Ha Jung-woo (Count Fujiwara), Cho Jin-woong (Uncle Kouzuki), Kim Hae-sook (Butler madame Sasaki), Moon So-ri (Hideko’s aunt)..
Durata: 145 minute
An: 2016
Gen: Drama/Mister/Romantic

Filmul – Slujnica
Anul 1930, Coreea, în perioada ocupației japoneze.
Sookee este angajată în serviciul moștenitoarei Hideko, care trăiește o viață retrasă pe o proprietate luxoasă, cu unchiul ei extrem de dominant. Sookee păstrează însă un secret: este o hoață de buzunare recrutată de un șarlatan care se dă drept conte. Slujnica îl ajută să o seducă pe frumoasa moștenitoare și totul merge conform planului până la un punct, când între cele două femei se leagă o relație plină de erotism. (Cinemagia)

Slujnica – The Handmaiden (2016) subtitrat