Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Oct 21st, 2016

Film – Totul sau nimic – Glengarry Glen Ross (1992)

Totul sau nimic

poster-glengarry-glen-ross-1992Glengarry Glen Ross, drama, film american aparut in 1992, regia James Foley; O nominalizare Oscar, o nominalizare Globul de Aur, un premiu Venetia.
In rolurile principale: Al Pacino, Jack Lemmon, Alec Baldwin, Ed Harris.
Filmul este o adaptare cinematografica dupa piesa de teatru Glengarry Glen Ross, scrisa de David Mamet; piesa de teatru Glengarry Glen Ross a fost premiata cu Pulitzer Prize in 1984 si a avut premiera in 1983.

Caseta film Glengarry Glen Ross
Titlul original: Glengarry Glen Ross
Regia: James Foley
Scenariul: David Mamet
Distributia: Al Pacino (Ricky Roma), Jack Lemmon (Shelley “The Machine” Levene), Alec Baldwin (Blake), Alan Arkin (George Aaronow), Ed Harris (Dave Moss), Kevin Spacey (John Williamson), Jonathan Pryce (James Lingk), Bruce Altman (Larry Spannel), Jude Ciccolella (the detective)
Durata: 100 minute
An: 1992
Gen: Crima/Drama/Mister

Filmul – Totul sau nimic
Shelley Levene, Ricky Roma, Dave Moss si George Aaronov sunt agenti de vanzare ai firmei Premiere Properties iar obiectul muncii lor este vanzarea de terenuri in Arizona si Florida.
Clientii contactati de acestia devin din ce in ce mai putin interesati de afacerile care li se propun astfel ca la birou soseste un trimis al conducerii care le prezinta o provocare cu miza mare: un premiu sau concedierea. Tensiunea creste in randul agentilor care se revolta impotriva acestei masuri dar fiecare urmareste sa isi realizeze planul propus prin mijloace proprii. (Cinemarx)

Filmul Totul sau nimic – Glengarry Glen Ross (1992) subtitrat