Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Nov 30th, 2017

Film – Vacanţă în Europa – Eurotrip (2004)

Vacanţă în Europa

poster Eurotrip (2004) EuroTrip, comedie, film aparut in 2004, regia Jeff Schaffer și Alec Berg.
In rolurile principale: Scott Mechlowicz, Jacob Pitts, Michelle Trachtenberg.

Caseta film EuroTrip
Titlul original: EuroTrip
Regia: Jeff Schaffer, Alec Berg
Scenariul: Alec Berg, David Mandel
Distributia: Scott Mechlowicz (Scott “Scotty” Thomas), Jacob Pitts (Cooper Harris), Michelle Trachtenberg (Jenny), Travis Wester (Jamie), Jessica Boehrs (Mieke), Kristin Kreuk (Fiona), Nial Iskhakov (Bert Thomas), Vinnie Jones (Mad Maynard), J. P. Manoux (mimul de la Louvre), Fred Armisen (italianul din tren)..
Durata: 93 minute
An: 2004
Gen: Aventura/Comedie

FilmulVacanta in Europa
Tanarul Scott Thomas aflat in ultimul an de liceu trebuie să învețe limba germană pentru a putea trece examenul final cu brio și corespondeaza pe internet cu o studentă foarte frumoasă din Germania pe nume Mieke pentru a învăța mai repede și mai usor.
În ziua absolvirii Scott este părăsit de prietenă și cade într-o depresie. Alături de prietenul său cel mai bun – Cooper Harris, Scott pleacă într-o excursie în Europa pentru a se întâlni cu Mieke..
(nuditate in public, femeie topless, sifilis, stewardesa, homosexual, gay, beție, sex oral, nudist, plaja nudisti, sex club, sex în confesional)

Vacanţă în Europa – Eurotrip (2004) subtitrat