Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Mar 4th, 2018

Film – Venus înveşmântată în blănuri – La Vénus à la fourrure (2013) [HD]

poster Venus in Fur (2013) La Vénus à la fourrure, drama, coproductie franco-poloneza, film aparut in 2013, regia Roman Polanski.
In rolurile principale: Emmanuelle Seigner, Mathieu Amalric.
Filmul La Vénus à la fourrure (2013) se bazeaza pe piesa de teatru Venus in Fur, scrisa de David Ives; premiera piesei s-a jucat la Classic Stage Company in anul 2010.

Caseta film La Vénus à la fourrure
Titlul original: La Vénus à la fourrure
Titlul alternativ: Venus in Fur
Regia: Roman Polanski
Scenariul: David Ives, Roman Polanski
Distributia: Emmanuelle Seigner (Vanda Jourdain), Mathieu Amalric (Thomas Novacheck)
Durata: 96 minute
An: 2013
Gen: Drama

Filmul – Venus invesmantata in blanuri
Personajul principal, Thomas (Mathieu Amalric), e singur într-un cinematograf parizian, dezamăgit de calitatea slabă a candidatelor pentru rolul la care castingul tocmai s-a încheiat. Chiar înainte ca regizorul să plece, apare Vanda (Emmanuelle Seigner): e tot ceea ce regizorul urăşte mai tare: energică, vulgară, dezlănţuită, şi nu s-ar da în lături de la nimic pentru a obţine rolul. Deşi un pic constrâns să o distribuie în rol, Thomas va avea o surpriză: Vanda îşi înţelege perfect rolul şi întruchipează perfect personajul lui Leopold Masoch. Atracţia pe care Thomas o simte devine încet-încet obsesie. Romanul cu titlu omonim a fost principala scriere a lui Leopold von Sacher-Masoch, cel care a dat numele practicii masochismului. (cinemagia.ro)

Venus înveşmântată în blănuri – La Vénus à la fourrure (2013) subtitrat