Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Jan 7th, 2019

Film – O plimbare pe Lună – A Walk on the Moon (1999) Diane Lane, Viggo Mortensen, Bobby Boriello

O plimbare pe Lună

poster A Walk on the Moon (1999)A Walk on the Moon, dramă, coproducție Australia / SUA, regia Tony Goldwyn.
În rolurile principale: Diane Lane, Viggo Mortensen, Bobby Boriello.
Este vara lui 1969. Misiunea Apollo este in drum spre luna, iar miscarea “flower power” face furori. Razboiul din Vietnam si – razboiul de acasa impotriva acestuia – s-au dezlantuit. Si totusi, viata nu s-a schimbat nici un pic pentru Pearl Kantrowitz, o tanara si frumoasa gospodina care simte ca aceasta epoca de transformari trece pe langa ea fara sa o atinga. Departe de a se conecta la evenimente si de a participa la ele, ea a fost prea ocupata sa-si creasca copiii si sa fie o sotie credincioasa..

Caseta film A Walk on the Moon
Titlul original: A Walk on the Moon
Titlul alternativ: Una difícil decisión / Pleine lune à Woodstock / Le choix d’une vie / A Walk on the Moon – Complice la luna / Прогулка по Луне
Regia: Tony Goldwyn
Scenariul: Pamela Gray
Distributia: Diane Lane (Pearl Kantrowitz), Viggo Mortensen (Walker Jerome), Liev Schreiber (Marty Kantrowitz), Anna Paquin (Allison Kantrowitz), Tovah Feldshuh (Lillian Kantrowitz), Bobby Boriello (Danny Kantrowitz), Julie Kavner (P.A. Announcer), Mahée Paiement (Mrs. Dymbort), Star Jasper (Rhoda Leiberman), Ellen David (Eleanor Gelfand), Lisa Bronwyn Moore (Norma Fogler), Lisa Jakub (Myra Naidell), Joseph Perrino (Ross Epstein)..
Durata: 107 minute
An: 1999
Gen: Drama/Romantic

Filmul – O plimbare pe Luna
..In aceasta vara, in timp ce altii fac marsuri la Washington sau pleaca in pelerinaj in India, Pearl se indreapta catre o statiune de vara din Catskills, unde Sinatra, cuser-ul si kvelhing fac parte din meniul zilnic. Insa pe Pearl o asteapta propriul anotimp de descoperiri senzuale si schimbari tumultuoase, explorand ce inseamna dragostea cu adevarat.
Pearl ii aduce cu ea pe fiica sa adolescenta, Alison si pe precocele ei fiu, Daniel, precum si pe bagacioasa, dar si profetica lor bunica. Acasa a ramas sotul ei, un reparator de televizoare onest si devotat, dar cu care Pearl se teme ca s-a maritat mult prea tanara si mult prea devreme.

O plimbare pe Lună – A Walk on the Moon (1999) subtitrat

Server 2