Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Oct 5th, 2023

Agent dublu – Deep Cover (1992) Bill Duke

Agent dublu

poster Deep Cover (1992)Deep Cover, crimă thriller, film american, regia Bill Duke.
În rolurile principale: Larry Fishburne, Jeff Goldblum, Charles Martin Smith.

Caseta film Deep Cover
Titlul original: Deep Cover
Regia: Bill Duke
Scenariul: Michael Tolkin, Henry Bean
Distributia: Larry Fishburne (Russell Stevens / Johnny “John” Hull), Jeff Goldblum (David Jason), Charles Martin Smith (DEA Agent Gerald Carver), Victoria Dillard (Betty McCutcheon), Gregory Sierra (Felix Barbossa), Glynn Turman (Russell Stevens Sr.), Clarence Williams III (Taft), Roger Guenveur Smith (Eddie), Kamala Lopez-Dawson (Belinda Chacon), Roberto Luis Santana (Dealer)
Durata: 107 minute
An: 1992
Gen: Actiune/Crima/Thriller

Filmul – Agent dublu
Laurence Fishburne este Russell Stevens, un politist din Cleveland cu un trecut turbulent. Este trimis sub acoperire intr-un cartel international de droguri cu sediul in Los Angeles. Ca politist a jurat sa respecte reguli, sa sustina justita si sa se supuna legii… dar acum regulile s-au schimbat.

Într-o zi, Stevens este arestat de detectivul de narcotice Taft, cu credință religioasă, și de partenerul său corupt, Hernández, în timp ce cumpără un kilogram de la Eddie Dudley, furnizorul stradal al lui Gallegos. La acuzarea sa, Stevens descoperă că a cumpărat laxativ pentru copii în loc de cocaină și cazul său este respins..

Agent dublu – Deep Cover (1992) subtitrat