Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Jan 15th, 2020

Aventurile lui Sammy 2 – Sammy’s Adventures 2 (2012) Dublat în Limba Română

Desene animate Aventurile lui Sammy 2

poster Sammy’s Adventures 2 (2012)Sammy’s Adventures 2 (A Turtle’s Tale 2: Sammy’s Escape from Paradise), desene animate, film Belgia / Franța, regia Vincent Kesteloot, Ben Stassen.
În rolurile principale: Alan Shearman, Thomas Lee, Cinda Adams.
Cele mai simpatice și mai curajoase broscuțe țestoase se întorc pe marile ecrane, oferind atât copiilor cât și părinților o experiență 3D mai fascinantă ca niciodată.
În Aventurile lui Sammy 2, cele două țestoase, Sammy și Ray, îi vor călăuzi pe “nou-născuții” Ricky și Ella în primul lor drum spre mare. Din senin însă, un braconier îi capturează și îi trimite în Dubai, pentru a-i folosi la un spectacol acvatic pentru turiști. Acolo îl întâlnesc pe căluțul de mare Big D, care îi atrage în visul lui de evadare..

Caseta film Sammy’s Adventures 2
Titlul original: Sammy’s avonturen 2
Regia: Vincent Kesteloot, Ben Stassen
Scenariul: Domonic Paris
Distributia: Alan Shearman (Sammy), Thomas Lee (Ray), Cinda Adams (Veterinarian), Mari Devon (American Woman), Carlos McCullers II (Ray), Dino Andrade (Manuel Hogfish), Joe Thomas (Lulu the Lobster), Mario Anthony (Fisherman 2), George Babbit (Diver), Deanne Basque (Mother Octopus)..
Durata: 93 minute
An: 2012
Gen: Animatie/Aventura

Filmul – Aventurile lui Sammy 2
..Dar Sammy și Ray s-au aliat acum cu Jimbo, un pește gelatinos, Annabel, o caracatiță fermecătoare, Lulu, un homar arțăgos și o familie întreagă de pinguini, construindu-și cu ei propriile planuri de a scăpa de acolo. Micuții Ricky și Ella pornesc și ei la drum, hotărâți să îi salveze.
În decorul fabulos al marilor oceane, o nouă serie de întâmplări pe muchie de cuțit îi așteaptă pe aventurieri, în lupta lor pentru libertate.

Aventurile lui Sammy 2 – Sammy’s Adventures 2 (2012)
Dublat în Limba Română

Server 2