Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Sep 14th, 2019

Coconut, micul dragon – Coconut the Little Dragon (2014) Dublat în limba română

poster Coconut the Little Dragon (2014)Coconut the Little Dragon, desene animate, regia Hubert Weiland, Nina Wels.
În rolurile principale: Sarah Alles, Sabine Falkenberg, Gudo Hoegel.
Coconut, un dragon de foc mititel, este însărcinat să păzească iarba de foc care îi conferă neamului său un dar unic, acela de a sufla flăcări, dar se trezește că cineva a furat-o de sub nasul lui. Prin urmare, Coconut se hotărăște să pornească în căutarea ierbii focului, și își unește forțele cu Oscar, dragonul mâncăcios, și Matilda, un porcușor țepos. Coconut este surprins să afle că celelalte neamuri de dragoni nu simpatizează prea mult dragonii de foc..

Caseta film Coconut the Little Dragon
Titlul original: Coconut the Little Dragon
Regia: Hubert Weiland, Nina Wels
Scenariul: Mark Slater, Gabriele Walther
Distributia: Sarah Alles (Ananas), Sabine Falkenberg (Mette), Gudo Hoegel (Chef), Carolin Kebekus (Matilda), Tobias Lelle (Herr Klaue), Fred Maire (Opa Jörgen), Claudia Michelsen (Adele), Robert Missler (Magnus )..
Durata: 83 minute
An: 2014
Gen: Animatie

Filmul – Coconut, micul dragon
..Darul lor special se pare că este invidiat de ceilalți, dar, când vulcanul dormitând de pe Insula Dragonilor se trezește la viață și începe să verse lavă fierbinte, Coconut trebuie să înfrunte curajos căldura și fumul, ca să aducă înapoi iarba focului.

Coconut, micul dragon – Coconut the Little Dragon (2014)
Dublat în limba română