Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Nov 15th, 2017

Desene animate – Aventurile lui Tintin: Secretul Licornului – The Adventures of Tintin (2011) Dublat Ro

Aventurile lui Tintin: Secretul Licornului

poster The Adventures of Tintin (2011)The Adventures of Tintin, desene animate, film apărut în anul 2011, regia Steven Spielberg.
În rolurile principale: Jamie Bell, Andy Serkis, Daniel Craig.

Caseta film The Adventures of Tintin
Titlul original: The Adventures of Tintin
Regia: Steven Spielberg
Scenariul: Steven Moffat, Edgar Wright, Joe Cornish
Distributia: Jamie Bell, Andy Serkis, Daniel Craig, Nick Frost, Simon Pegg, Daniel Mays, Mackenzie Crook, Toby Jones, Gad Elmaleh
Durata: 107 minute
An: 2011
Gen: Animatie/Actiune/Aventura

Filmul – Aventurile lui Tintin: Secretul Licornului
Bazat pe celebrele și îndrăgitele personaje create de Hergé, filmul urmărește aventurile unui tânăr și îndrăzneț reporter pe nume Tintin (interpretat de Jamie Bell) și ale credinciosului său câine Snowy. Din clipa în care Tintin devine posesorul unei machete de vapor care ascunde un secret bine păstrat de secole, Ivan Ivanovitch Sakharine – un individ ticălos și diabolic – pornește pe urmele lui. Sakharine (interpretat de Daniel Craig) este convins că Tintin a furat neprețuita comoară a unui pirat pe nume Red Rackham. Cu ajutorul lui Snowy, al istețului dar impulsivului Căpitan Haddock (interpretat de Andy Serkis) și al detectivilor Thompson și Thomson (Simon Pegg și Nick Frost), Tintin va străbate jumătate de mapamond, într-o cursă nebunească, în căutarea Licornului, epava unui vapor care ascunde o comoară… dar și un vechi blestem. (Cinemagia)

Desene animate – Aventurile lui Tintin: Secretul Licornului Dublat în Limba Română