Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Jan 22nd, 2020

Desene animate – Dumbo (1941) Dublat în Limba Română

poster Dumbo (1941)Dumbo, desene animate, film american, regia Ben Sharpsteen, Norman Ferguson, Wilfred Jackson, Bill Roberts, Jack Kinney și Samuel Armstrong; Un premiu şi o nominalizare Oscar, un premiu Cannes.
În rolurile principale: Sterling Holloway, Edward Brophy, Herman Bing.
Doamna Jumbo, unul dintre elefanți, își primește copilul de la o barză. Puiul de elefant este tachinat de ceilalți din cauza urechilor mari. Este poreclit Dumbo. După ceva timp, doamna Jumbo se pierde cu firea din cauza unui grup de băieți ce se distrau pe seama fiul ei, iar ea este închisă și considerată nebună. Ceilalți elefanți au acum un motiv în plus să-l tachineze pe Dumbo, care acum este tachinat singur; un șoricel – Timothy Q. – simte simpatie pentru Dumbo și hotărăște să-l facă fericit din nou..

Caseta film Dumbo
Titlul original: Dumbo
Regia: Ben Sharpsteen, Norman Ferguson, Wilfred Jackson, Bill Roberts, Jack Kinney, Samuel Armstrong
Scenariul: Joe Grant, Dick Huemer
Distributia: Herman Bing (The Ringmaster (voice), Billy Bletcher (Clown (voice), Edward Brophy (Timothy Q. Mouse), Hall Johnson Choir (Crows (voice), Verna Felton (The Elephant Matriarch / Mrs. Jumbo (voice), Noreen Gammill (Catty the Elephant (voice), Eddie Holden (Clown (voice), Sterling Holloway (Mr. Stork (voice)..
Durata: 64 minute
An: 1941
Gen: Animatie

Filmul – Dumbo
..Directorul de circ îi dă lui Dumbo sarcina de a fi vârful piramidei de elefanți, dar Dumbo distruge cascadoria creând un dezastru și rănind alți elefanți. Ca urmare, Dumbo este făcut clovn. În ciuda popularității și a faimei dobandite, Dumbo nu este fericit.

Pentru a-i ridica moralul, Timothy îl ia pentru o vizită la mama sa. Pe drumul de întoarcere, Dumbo plânge – fapt care îi provocă sughițuri, astfel că Timothy decide să-i dea un pahar cu apă dintr-o găleată, neștiind însă că acolo cazuse din greșeală o sticlă de șampanie deschisă. Rezultatul este că Dumbo și Timothy se amețesc și încep să vadă elefanți roz.

Dumbo (1941) Dublat în Limba Română

Server 1
Server 2