Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Dec 29th, 2010

Desene animate Gasca cu pene de aur – vedeti aici

Gasca cu pene de aur

 

poster gasca cu penele de aur - desene animate Povestea gâştei cu penele de aur a fost culeasă de Fratii Grimm şi inclusa in colectia lor de povesti.

Desenul animatGasca cu pene de aur
Cine-i bun si generos, rasplata-si va primi
Cine-i rau zgarcit si lenes nu o va gasi
Doar un suflet bun o va descoperi
Un baiat ce-i darnic va fi rasplatit
Mereu va straluci cinstea si iubirea
Ele pot aduce fericirea..

vedeti in player desene animate Gasca cu penele de aur
filmul este dublat in limba romana


Acum mult mult timp, trăia într-un sătuc de la ţară o familie cu trei fii. Cel mai mare dintre băieţi era cunoscut peste tot pentru puterea lui extraordinară. Părinţii lui contau atât de mult pe el încât îi încredinţau cele mai multe dintre muncile casei, iar cele mai multe fete din sat aflate la vârsta măritişului îl vedeau trecând şi se gândeau: "Ce om puternic şi muncitor, mi-ar plăcea ca într-o bună zi să fiu soţia lui !"
Altele însă visau la fratele mijlociu. Şi acest al doilea fiu era tare descurcăreţ.
Dar mezinul era un neândemânatic şi jumatate! Oricât s-ar fi chinuit nu-i ieşea nimic. Din acest motiv toţi îi spuneau "Prostănacul".
Într-o zi, pentru că gardul fermei trebuia reparat şi pentru asta era nevoie de multe lemne, fratele cel mare hotărî să meargă în pădure pentru a tăia câţiva copaci..
Întâlnindu-se în pădure cu un omuleţ care i-a cerut puţina mâncare, fratele cel mare nu i-a dat acestuia nicio imbucătură şi a paţit un accident.
Aceeaşi soartă a avut-o şi fratele mijlociu.
Atunci, la pădure, este trimis mezinul cel prostanac.. El avea in desagă un codru de pâine uscată şi ceva vin acru, dar el a fost generos cu omuleţul şi a fost recompensat cu o gâscă de aur!..

Vedeti filmul si aflati povestea mezinului prostanac, a gastei cu penele de aur si a printesei care nu radea niciodata.. si, sa nu uitati: cand intrati in padure, se intampla lucruri miraculoase !