Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Feb 10th, 2018

Desene animate – Looney Tunes Road Runner and Wile E. Coyote – Dublat Ro

poster Looney.Tunes.Road.Runner.and.Wile.E.CoyoteThe Road Runner Show, a fost o serie antologică animată care a compilat desenele animate Wile E. Coyote și The Run Runner de la Looney Tunes și Merrie Melodies, produse de Warner Bros. Desene animate realizate între anii 1948 și 1966. Câteva dintre ele, în special cele produse în 1965, au fost produse special pentru televiziune de către Format Films, după ce Warner Bros. și-a închis studioul de animație.

Wile E. Coyote (știut și ca „The Coyote”) și Road Runner sunt personaje fictive din seriile de desene animate ale Looney Tunes și Merrie Melodies.
De la ce vine E-ul nu este niciodată indicat în desene, dar într-o revista de benzi desenate din 1975 este scris că vine de la „Ethelbert”.
Coiotul a apărut și în câteva episoade ca un personaj negativ în desenele animate Bugs Bunny. Deși el nu vorbește în episoadele Coyote-Road Runner, el vorbește cu un accent rafinat în aceste apariții (se autointroduce ca „Wile E. Coyote – super geniu”). Vocea lui este interpretată de Mel Blanc.[1] Road Runner-ul nu vorbește pe parcursul seriilor, ci scoate doar niște sunete distincte: „beep, beep” și un zgomot de limbă. „Beep, beep”-ul a fost înregistrat de Paul Julian⁠. (wiki ro)

Colecția Looney Tunes Road Runner din acest film cuprinde următoarele episoade: Sugar and Spies, Clippety Clobbered, The Solid Tin Coyote, Out and Out Rout, Shot and Bothered, Chaser on the Rocks, Highway Runnery, Boulder Wham !, Hairied and Hurried, Coyote Falls, Little Go Beep, Chariots of Fur.

Looney Tunes Road Runner and Wile E. Coyote – Dublat în Limba Română

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.