Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Nov 11th, 2017

Desene animate – Mickey – A fost odata Craciun – Mickey’s Once Upon a Christmas (1999)

Mickey, A fost odată de Crăciun

poster desene animate Mickey A fost odata de craciun - Mickey's Once Upon a Christmas 1999 - Film Mickey’s Once Upon a Christmas sau “Mickey, A fost odata de Craciun” este un film de desene animate, editie specială de Crăciun, animație lansată de Walt Disney Company în 1999 direct pe video.
O continuare, “Mickey, A fost de doua ori Craciunul” a fost lansata in 2004.

Acest film de animatie “Mickey, A fost odata Craciunul” este împărţit în trei poveşti.
In film puteti vedea urmatoarele personaje Disney: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Pluto, Pete, Goofy, Max, Donald Duck, Daisy Duck, Huey, Dewey and Louie, Scrooge McDuck, Mortimer Mouse, Figaro pisicuta si Chip ‘n Dale.

Titlurile celor trei povesti de sub Bradul de Craciun sunt:
Intepeniti in Craciun, Distreaza-te de Craciun si, Darul Magilor.
Ințepeniți în Crăciun:
De Craciun toti copii viseaza la darurile Mosului, pe care le vor primi daca au fost cuminti, asteptand cu nerabdare si speranta indeplinirea dorintelor. Dar cand e vorba de nepotii lui Donald Duck, cei trei neastamparati sunt uimitori: ce-ar fi daca in fiecare zi ar fi mereu Craciunul ?.. Unchiul Donald si Matusa Daisy vor avea parte de mari surprize..

Distrează-te de Crăciun:
Este o poveste despre Mos Crăciun.. exista el oare cu adevarat? sau e doar o inchipuire?..

Darul Magilor:
Toata lumea este grabita, fiecare fiind preocupat de gandul ca trebuie sa-i faca un cadou de Craciun celui mai apropiat prieten.. Mickey Mouse si prietena sa Minnie vor sa-si ofere cadouri de Craciun, dar au o problema – nu au bani sa cumpere cadoul pentru cel drag si vor fi nevoiti sa vanda cate ceva..

Mickey – A fost odata Craciun – Mickey’s Once Upon a Christmas (1999) subtitrat