Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Nov 11th, 2017

Desene animate – O poveste de Craciun – A Christmas Carol (2009)

O poveste de Crăciun

 

poster Desene animate O poveste de craciun - A Christmas Carol 2009 - film online A Christmas Carol, film de animație apărut în 2009, regia Robert Zemeckis. Filmul este o adaptare dupa nuvela cu același titlu scrisă de Charles Dickens.
A Christmas Carol, a fost realizat in tehnica 3-D (stereoscopic), aceeasi pe care regizorul Robert Zemeckis a folosit-o si la filmele The Polar Express (2004) si Beowulf (2007).

Caseta film O poveste de craciun
Titlul original: A Christmas Carol
Regia: Robert Zemeckis
Scenariul: Robert Zemeckis
Distributia (voci): Jim Carrey (Ebenezer Scrooge, fantomele Craciunului), Gary Oldman, Cary Elwes, Colin Firth, Bob Hoskins, Robin Wright Penn, Ryan Ochoa, Molly C. Quinn
Durata: 96 minute
An: 2009
Gen: Animatie

Film de animatie – O poveste de Craciun
Ebenezer Scrooge, un om avar şi crud, este trezit în Ajunul Crăciunului de fantome care îi înfătişează propria sa existenţă mizerabilă şi nenumăratele oportunităţi pe care le-a irosit in anii tinereţii.
Scrooge se confruntă cu propria-i poveste amară şi josnică, şi trebuie să decidă ce va hotărî pentru viitorul său: moartea sau răscumpărarea.

O poveste de Craciun – A Christmas Carol (2009) subtitrat