Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sun, Dec 22nd, 2019

Desene animate – Regatul de gheață – Frozen (2013) Dublat în Limba Română

poster Frozen (2013)Frozen, animație, film american, regia Chris Buck și Jennifer Lee; 2 premii Oscar, un premiu şi o nominalizare Globul de Aur, un premiu BAFTA.
În rolurile principale: Kristen Bell, Idina Menzel, Jonathan Groff.
Când o profeție malefică face ca un întreg regat să se cufunde într-o iarnă veșnică, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de întrăzneală, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii, singura care ar putea pune capăt blestemului..

Caseta film Frozen
Titlul original: Frozen
Regia: Chris Buck, Jennifer Lee
Scenariul: Jennifer Lee
Distributia: Kristen Bell (Anna), Idina Menzel (Elsa), Jonathan Groff (Kristoff), Josh Gad (Olaf), Santino Fontana (Hans), Alan Tudyk (Duke), Ciarán Hinds (Pabbie / Grandpa), Chris Williams (Oaken), Stephen J. Anderson (Kai), Maia Wilson (Bulda), Edie McClurg (Gerda), Robert Pine (Bishop), Maurice LaMarche (King)..
Durata: 102 minute
An: 2013
Gen: Animatie/Aventura/Comedie/Muzical

Filmul a câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun film de animație și Cea mai bună melodie originală „Let it Go” interpretată de Demi Lovato, dar și Globul de Aur pentru cel mai bun film de animație la a 71-a ediție de decernare a festivității.

Filmul – Regatul de gheata
..Călătoria le va scoate în cale troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, ființe magice, dar și o mulțime de pericole. Anna și Kristoff vor fi nevoiți să le înfrunte în goana lor pentru a salva regatul de la un destin înfiorător.

Regatul de gheață – Frozen (2013) Dublat în Limba Română