Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, Apr 27th, 2018

Desene animate – Rio – Rio (2011) Dublat Ro

Rio

 

poster Rio (2011)Rio, film american de animatie, lung metraj aparut in 2011, in regia lui Carlos Saldanha. Titlul filmului se refera la orasul brazilian Rio de Janeiro, locul in care se desfasoara actiunea filmului.

Caseta film Rio
Titlul original: Rio (Rio: The Movie)
Regia: Carlos Saldanha
Scenariul: Don Rhymer, Joshua Sternin, Jeffrey Ventimilia, Todd R. Jones, Earl Richey Jones
Distributia (voci): Jesse Eisenberg (papagalul Blu), Anne Hathaway (papagalul Jewel), George Lopez (Rafael), Jemaine Clement (Nigel), Bernardo de Paula (Kipo), Tracy Morgan (buldogul Luiz), will.i.am (Pedro), Jamie Foxx (Nico), Brian Baumgartner (Mauro)..
Durata: 96 minute
An: 2011

 Desene animate – Rio
Blu este un papagal albastru, o specie foarte rara. Este ultimul reprezentant masculin al speciei sale si se deosebeste de ai sai printr-o particularitate: nu stie sa zboare! Dar acest lucru nu-l deranjeaza, pentru ca Linda, stapana sa, are grija sa fie aparat si sa nu-i lipseasca nimic.. Pana intr-o zi, cand, viata lui linistita se va schimba total, dupa vizita ornitologului brazilian Túlio Monterio.. Tulio îi propune Lindei sa-l insoteasca pana in Brazilia, unde Blu va trebui sa-si gaseasca o prietena papagal din specia sa si ajute la perpetuarea speciei. Linda accepta propunerea. Dupa un zbor cu avionul, cei trei – Linda, Blu si Tulio aterizeaza la Rio de Janeiro, tocmai in perioada Carnavalului de la Rio..

Desene animate – Rio – Rio (2011) Dublat în Limba Română