Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Jan 29th, 2020

Desene animate – Robinson Crusoe (2016) Dublat în Limba Română

poster Robinson Crusoe (2016)Robinson Crusoe, desene animate, film Belgia / Franța, regia Vincent Kesteloot și Ben Stassen.
În rolurile principale: Matthias Schweighöfer, Kaya Yanar, Ilka Bessin.
Pe o minusculă insulă exotică trăiește Vineri, un papagal exuberant, înconjurat de prietenii săi din acel paradis tropical. Dar Vineri nu se poate împiedica să viseze la călătorii în care să descopere lumea întreagă. După o furtună violentă, Vineri și prietenii lui se trezesc față în față cu o creatură ciudată: Robinson Crusoe..

Caseta film Robinson Crusoe
Titlul original: Robinson Crusoe
Regia: Vincent Kesteloot, Ben Stassen
Scenariul: Lee Christopher, Domonic Paris, Graham Weldon
Distributia: Matthias Schweighöfer (Robinson Crusoe), Kaya Yanar (Papagei Dienstag), Ilka Bessin (Tapir Rosie), Dieter Hallervorden (Ziegenbock Zottel), Aylin Tezel (Stachelschwein Epi), Ghadah Al-Akel (Ping), Tommy Morgenstern (Pong), Melanie Hinze (Kiki), Bert Franzke (Edgar), Tobias Lelle (Pango), Gerald Schaale (Carmello), Jesco Wirthgen (Rufus)..
Durata: 90 minute
An: 2016
Gen: Animatie/Aventura/Comedie

Filmul – Robinson Crusoe
..Vineri își dă seama primul că străinul eșuat pe plajă e biletul lui de plecare de pe insulă pentru a pleca să exploreze lumi noi. La rândul său, Crusoe înțelege repede că șansa lui de a supravieți pe insula aceea este să se împrietenească cu Vineri și celelalte animale.
Nu e ușor la început, căci animalele nu vorbesc limba omului, dar apoi, încet și sigur, ajung cu toții să trăiască în armonie. Dar, într-o zi, traiul lor liniștit e dat peste cap de sosirea a două pisici sălbatice care vin hotărâte să pună stăpânire pe insulă.

Robinson Crusoe (2016) Dublat în Limba Română

Server 1
Server 2