Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Dec 27th, 2010

Desene animate – Tom si Jerry Colectie Povesti volumul 8 vedeti aici

Tom si Jerry Colectie Povesti volum 8

 

poster desene animate tom si jerry colectie volum 8 Tom and Jerry Tales vol. 8, contine un numar de 8 povesti animate, avand urmatoarele titluri:
1. Duel Personality (Duelul)
2. Jerry Go Round (Elefantul la Nevoie se Cunoaste)
3. Puss'n'Boats (Pe Vapor)
4. Catty Cornered (Cand Doi se Cearta)
5. Rock'n'Rodent (Jerry si Trupa de Rock)
6. Surf-Bored Cat (Vacanta pe Valuri)
7. Shutter Bugged Cat (Peripetii pe Pelicula)
8. Purr-Chance to Dream (Micul Pericol)

 

Duelul
Dupa un schimb de "amabilitati", Tom si Jerry se provoaca reciproc la duel. Au loc cinci reprize de duel : cu arma, sabia, arcul, tunul si prastia..

Elefantul la Nevoie se Cunoaste
Tom il necajeste pe Jerry, urmarindu-l pretutindeni, chiar si la circ – acolo unde Jerry si prietenul sau elefantul dau o reprezentatie..

Pe Vapor
O cutie care conţine brânză este încărcată pe vapor. Cutia este stampilata cu timbre la exterior, în spaniolă, franceză şi engleză. Mirosul de branza ajunge in camaruta lui Jerry si il trezeste..

Cand Doi se Cearta
Locuinta lui Jerry se afla in zidul dintre doua apartamente. In cele doua apartamente locuiesc Tom si o alta pisica. Ambele pisici vor sa puna gheara pe soricelul Jerry..

vedeti in player desene animate Tom si Jerry Colectie Povesti volumul 8


Jerry si Trupa de Rock
Tom si Jerry locuiesc intr-un apartament mare. Ambii se pregatesc de culcare si isi potrivesc ceasurile desteptatoare sa-i trezeasca..

Vacanta pe Valuri
Tom si Jerry se afla pe un vas de croaziera in apropierea plajelor tropicale caraibeene. Tom se uita pe fereastra si vede un surfer..

Peripetii pe Pelicula
Tom se uita la filmulete cu aventurile sale in care il vaneaza pe bietul Jerry..

Micul Pericol
Tom se trezeste dintr-un cosmar in care visase ca era un cui si ca un mare buldog il batea in pamant lovindu-l cu pumnul..