Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Jul 14th, 2011

Documentar – Padurea Baciu – Un triunghi romanesc al Bermudelor – vedeti aici

poster documentar padurea baciu Daniel Roxin, autorul romanelor ezoterice: "Misterele din Padurea Baciu" si "Magicianul Alb".

Padurea Baciu – Un triunghi romanesc al bermudelor

 

Caseta documentar: Padurea Baciu – Un triunghi romanesc al bermudelor
Realizatori: Daniel Roxin, Gabriel Vasilescu
Scenariu: Daniel Roxin
Montaj si grafica: Gabriel Vasilescu
Imagine: Nicolae Arsende, Cristian Muresanu, Ela Davidescu, Marian Leonte, Gabriel Munteanu
Muzica: Daniel Galea
Pagina web autor: http://danielroxin.blogspot.com
www.dincolo-de-limite.blogspot.com

vedeti in player filmul – Padurea Baciu – Un triunghi romanesc al bermudelor

Mistere si fenomene paranormale, Padurea Hoia – Baciu, un triunghi romanesc al Bermudelor

Extras:
" Padurea Hoia Baciu, aflata in apropierea orasului Cluj-Napoca, a inceput sa fie considerata de o vreme un fel de triunghi romanesc al Bermudelor, un loc in care se petrec lucruri iesite din comun.
Echipele de cercetatori care au studiat fenomenele misterioase de aici, au confirmat autenticitatea lor. Dealtfel, documentele foto si video pe care vi le voi prezenta in acest film documentar, alaturi de marturiile a doi specialisti care studiaza prin metode stiintifice de zeci de ani aceste fenomene, probeaza cu adevarat ca aici se petrec lucruri iesite din comun.

Padurea Baciu – Un triunghi romanesc al Bermudelor
Padurea Hoia-Baciu se arata a fi o zona profund misterioasa despre care oamenii locului au creat un adevarat folclor. Aceasta padure, nu este una obisnuita; nu trebuie decat sa-i strabati potecile ca sa-ti dai seama ca aici este o alta atmosfera, ca ai patruns intr-un taram tainic.
In acest loc, povestile copilariei tind sa capete viata.
Sa incepem aceasta incursiune in misterele Padurii Baciu printr-o prezentare a fenomenelor care au fost observate si studiate aici si pe care le-am putea imparti in trei categorii:
– Pe de o parte am avea aparitiile vizibile cu ochiul liber, categorie in care se inscriu OZN-urile cu aparenta metalica, sfere luminoase statice sau in miscare, forme geometrice zburatoare, lumini diurne si nocturne colorate, forme cu aspect nebulos la nivelul solului sau in aer.
– A doua categorie o reprezinta aparitiile invizibile cu ochiul liber, dar care s-au inregistrat totusi pe suportul video sau foto. Aceasta categorie este cea mai frecventa si cuprinde deasemenea aparitii de tip OZN, aeroforme geometrice sau cu aparenta stranie si bioforme. Bioforme care sunt manifestari ce reproduc mai mult sau mai putin distorsionat elemente caracteristice sistemelor vii sau asemanatoare cu acestea.
– Intr-o a treia categorie am putea incadra urmele neobisnuite de pe sol, asemanatoare cu asa numitele cercuri si pictograme simple din lanurile de cereale..

Putem privi aceasta zona ca o poarta de trecere catre alta lumi? "

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.