Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Aug 23rd, 2014

Documentar – Razboaie murdare – Dirty Wars (2013)

poster Dirty Wars (2013) Dirty Wars, film documentar, film american aparut in 2013, regia Richard Rowley.
Productia filmului a inceput in 2010, când Scahill, care a lucrat ca reporter pentru revista The Nation a călătorit în Afganistan cu regizorul Richard Rowley, avand doar o vaga idee despre subiectul filmului; subiectul a fost decis dupa investigarea unei serii de raiduri de noapte efectuate de Comandamentul de Operatiuni Speciale (JSOC).

Caseta film Dirty Wars
Titlul original: Dirty Wars
Regia: Rick Rowley
Scenariul: David Riker, Jeremy Scahill
Personaje: Jeremy Scahill, Nasser Al Aulaqi, Saleha Al Aulaqi, Abdul Rahman Barman, Abdul Ghafoor, Șeicul Saleh Bin Fareed..
Durata: 87 minute
An: 2013
Gen: Crima/Documentar/Drama

FilmulRazboaie murdare
Jurnalistul de investigatie Jeremy Scahill, calatoreste in Afghanistan, Yemen, Somalia si alte tari in care Statele Unite desfasurau actiuni militare in cadrul Razboiului Total Contra Terorismului (GWOT).
In Afghanistan, Scahill investigheaza musamalizarea, de catre Guvernul si Armata americana, a mortii a 5 civili, intre care si o femeie gravida, ucisi de soldati americani ai Comandamentului de Operatiuni Speciale.

Playerul mail.ru – Important: pentru a vedea filmul la calitate maxima, puneti mouse deasupra playerului si apasati butonul rozeta din dreapta . Veti vedea trei butoane asezate vertical: Kaчecтво, Выcoкoe, Hизкoe .  Ele semnifica in limba romana: Calitate, Mare, Scăzut . Apasati pe Выcoкoe, butonul din mijloc .
Butonul patrat din extremitatea dreapta are functia de a pune filmul pe tot ecranul (full screen) Desktop/Laptop . Pentru a iesi din modul Full-Screen apasti din tastatura tasta ESC. Dupa ce ati pornit filmul , el poate fi oprit/pornit din tastatura cu tasta Pauza/Space .