Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, May 6th, 2015

Fiica rătăcitoare – Mini’s First Time (2006)

poster Mini's First Time (2006) Mini’s First Time, film american de comedie aparut in 2006, regia Nick Guthe.
In rolurile principale: Alec Baldwin, Nikki Reed, Carrie-Anne Moss.

Caseta film Mini’s First Time
Titlul original: Mini’s First Time
Regia: Nick Guthe
Scenariul: Nick Guthe
Distributia: Alec Baldwin (Martin Tennan), Nikki Reed (Minerva “Mini” Drogues), Carrie-Anne Moss (Diane Drogues-Tennan), Jeff Goldblum (Mike Rudell), Luke Wilson (Detectivul Dwight Garson), Svetlana Metkina (Jelena Mariskova-Flachsman), David Andriole (Mama lui Charles), Mark Deklin (Ian Boyd), Sprague Grayden (Kayla), Rick Fox (Fabrizio), Joel McHale..
Durata: 91 minute
An: 2006
Gen: Comedie/Crima/Drama

Filmul – Fiica ratacitoare
Sex, crimă și șantaj. Toate lucrurile au un început!
Mini este o tanara inteligenta si atragatoare, a carei viata este controlata de mama sa, Diane, o femeie fara sentimente si dependenta de alcool. Fiind nerabdatoare sa isi castige independenta, Mini pune la punct un plan prin care il seduce pe tatal sau vitreg, Martin si il convinge sa o ajute sa o declare pe Diane nebuna. Conspiratia lor se transforma in scurt timp in crima si intreaga poveste se complica si mai mult in momentul in care tanarul detectiv John Garson, se implica in rezolvarea acestui caz.
(escorta. crima, detectiv, producator tv, femeie matură, infidelitate, sinucidere, club de noapte, maseur)

Fiica rătăcitoare – Mini’s First Time (2006) subtitrat