Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Tue, Sep 11th, 2018

Film – 11:14 (2003) Rachael Leigh Cook, Ben Foster

11:14

poster 11-14 (2003)11:14, comedie neagră, coproducție SUA / Canada, regia Greg Marcks.
În rolurile principale: Rachael Leigh Cook, Ben Foster, Clark Gregg.
Un bărbat (Henry Thomas) se află la volan și conduce beat în momentul în care lovește pe cineva. Este ora 11:14 P.M.. Vedem cum se desfășoară evenimentele, iar în momentul imediat următor ne găsim transportați înapoi în timp, la anumite situații și personaje care la randul lor introduc noi figuri în peisaj. Situația se complică.

Caseta film 11:14
Titlul original: 11:14
Regia: Greg Marcks
Scenariul: Greg Marcks
Distributia: Henry Thomas (Jack Levine), Blake Heron (Aaron Lewis), Barbara Hershey (Norma), Clark Gregg (Officer George Hannagan), Hilary Swank (Buzzy), Shawn Hatosy (Duffy Nichols), Stark Sands (Tim), Colin Hanks (Mark), Ben Foster (Eddie), Patrick Swayze (Frank), Rachael Leigh Cook (Cheri), Jason Segel (Leon), Rick Gomez (Kevin)
Durata: 86 minute
An: 2003
Gen: Crima/Drama/Horror

Filmul – 11:14
In Middletown, la 11:14 seara se petrec in acelasi timp doua accidente de masina. Un sofer beat loveste un barbat pe un drum laturalnic langa un pod, iar 3 tineri lovesc o femeie cu o dubita, dupa care un barbat trage dupa ei. Un tanar jefuieste un magazin cu ajutorul unui preot, un barbat gaseste un cadavru intr-un cimitir si scapa de el si o femeie gravida incearca sa faca rost de bani pentru avort. Desi par povesti disparate, toate aceste incidente converg spre un singur final, filmul urmand evenimentele prin care trec 5 personaje diferite si 5 povesti diferite, care pana la urma dezvaluie povestea crimei si a deceptiei.

11:14 (2003) subtitrat

Server 1 Server 2 Server 3