Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Jan 22nd, 2020

Film – 1917: Speranță și moarte – 1917 (2019)

poster 1917 (2019)1917, război, film Marea Britanie / SUA, regia Sam Mendes; 10 nominalizări Oscar, 2 premii şi o nominalizare Globul de Aur.
În rolurile principale: Dean-Charles Chapman, George MacKay, Daniel Mays.

Sam Mendes, regizorul
Mendes a declarat în revista Time că scrierea a implicat o anumită asumare a riscurilor: “Am luat în calcul un risc și sunt mulțumit că am făcut-o din cauza energiei pe care o obții doar din a merge mai departe (în narațiune), într-un război care a fost fundamental despre paralizie și stază ”. Ideile pentru scenariu, pe care Mendes le-a scris împreună cu Krysty Wilson-Cairns, provin din povestea pe care bunicul lui Mendes – Alfred Mendes, un originar din Trinidad, care a fost un mesager pentru britanicii de pe Frontul de Vest – i-a spus-o.

Caseta film 1917
Titlul original: 1917
Regia: Sam Mendes
Scenariul: Sam Mendes, Krysty Wilson-Cairns
Distributia: George MacKay (Lance Corporal William Schofield), Dean-Charles Chapman (Lance Corporal Tom Blake), Mark Strong (Captain Smith), Andrew Scott (Lieutenant Leslie), Richard Madden (Lieutenant Joseph Blake), Claire Duburcq (Lauri), Colin Firth (General Erinmore), Benedict Cumberbatch (Colonel Mackenzie), Daniel Mays (Sergeant Sanders), Adrian Scarborough (Major Hepburn), Jamie Parker (Lieutenant Richards), Michael Jibson (Lieutenant Hutton), Richard McCabe (Colonel Collins), Chris Walley (Private Bullen)..
Durata: 119 minute
An: 2019
Gen: Drama/Razboi

Filmul – 1917: Speranță și moarte
În timpul Primului Război Mondial doi tineri soldați englezi primesc o misiune imposibilă. Ei trebuie să livreze un mesaj pe teritoriul inamic, care ar putea salva 1600 de vieți omenești.

1917: Speranță și moarte – 1917 (2019)

Server 1
Server 2