Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, May 9th, 2019

Film – 21 Jump Street – O adresă de pomină – 21 Jump Street (2012)

poster 21 Jump Street (2012)21 Jump Street, acțiune comedie, film american, regia Phil Lord, Christopher Miller.
În rolurile principale: Jonah Hill, Channing Tatum, Ice Cube.
Schmidt (Jonah Hill) și Jenko (Channing Tatum) care erau rivali în anii de liceu, au devenit o pereche de prieteni, cam ciudați, în timpul cursurilor la Academia de Poliție. Deși nu sunt cei mai buni polițiști din cartier, ei au șansa să avanseze și să se remarce acum când sunt repartizați în unitatea sub acoperire a poliției din Jump Street, condusă de căpitanul Dickson (Ice Cube). Aici, ei trebuie să-și schimbe pistoalele și insignele pe niște rucsacuri, folosindu-se de fizionomiile lor copilărești pentru a lucra sub acoperire..

Caseta film 21 Jump Street
Titlul original: 21 Jump Street
Regia: Phil Lord, Christopher Miller
Scenariul: Michael Bacall
Distributia: Jonah Hill (Officer Morton Schmidt / Doug McQuaid), Channing Tatum (Officer Greg Jenko / Brad McQuaid), Brie Larson (Molly Tracey), Dave Franco (Eric Molson), Rob Riggle (Mr. Walters), DeRay Davis (Domingo), Ice Cube (Captain Dickson), Chris Parnell (Mr. Gordon), Ellie Kemper (Ms. Griggs), Jake Johnson (Principal Dadier)..
Durata: 109 minute
An: 2012
Gen: Actiune/Comedie/Crima

Filmul – 21 Jump Street – O adresă de pomină
..Din nefericire, adolescenții de azi nu mai sunt ceea ce erau acum ani de zile, iar Schmidt și Jenko descoperă că tot ceea ce știau ei despre adolescență, de la sex și până la droguri sau rock- and- roll, este acum complet greșit ,sau nu mai e valabil. Mai mult decât atât, ei trebuie să se confrunte cu niște probleme pe care nici ei nu putuseră să le rezolve în anii adolescenței. De aceea, amândoi retrăiesc temerile și chinurile adolescenței și se confruntă cu probleme pe care crezuseră că le-au depășit.

21 Jump Street – O adresă de pomină – 21 Jump Street (2012) subtitrat

Server 1
Server 2