Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Feb 9th, 2019

Film – 500 de zile cu Summer – (500) Days of Summer (2009) Zooey Deschanel, Joseph Gordon-Levitt

(500) Days of Summer, comedie romantică, film american, regia Marc Webb; 2 nominalizări Globul de Aur.
În rolurile principale: Zooey Deschanel, Joseph Gordon-Levitt, Geoffrey Arend

Caseta film 500 Days of Summer
Titlul original: (500) Days of Summer
Regia: Marc Webb
Scenariul: Scott Neustadter, Michael H. Weber
Distributia: Joseph Gordon-Levitt (Tom Hansen), Zooey Deschanel (Summer Finn), Geoffrey Arend (McKenzie), Chloë Grace Moretz (Rachel Hansen), Matthew Gray Gubler (Paul, unul dintre prietenii lui Tom), Clark Gregg (Vance, șeful lui Tom), Patricia Belcher (Millie), Rachel Boston (Alison), Minka Kelly (Autumn), Maile Flanagan (Rhoda), Yvette Nicole Brown (Vance’s New Secretary), Olivia Bagg (Young Summer), Richard McGonagle (Narator)
Durata: 95 minute
An: 2009
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – 500 de zile cu Summer
500 Days of Summer este povestea lui Summer si relatia ei cu Tom. Summer nu crede in dragoste adevarata, in suflete pereche si barbatul potrivit. Tom in schimb este un romantic incurabil care nu renunta la ea nici in ruptul capului. Tot ceea ce face el are ca scop “trezirea” la realitate a lui Summer, ca sa se convinga singura ca exista conceptul de dragoste scrisa in stele. Desfasurandu-se pe o perioada de 500 de zile, povestea celor doi “indragostiti” este rostita din punctul de vedere al lui Tom si a actiunilor sale care se lasa usor influentate de muzica pop.

500 de zile cu Summer – (500) Days of Summer (2009) subtitrat