Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Sat, Jan 4th, 2020

Film – 6 din umbră – 6 Underground (2019) Ryan Reynolds, Melanie Laurent

poster 6 Underground (2019)6 Underground, comedie neagră, acțiune, film american, regia Michael Bay.
În rolurile principale: Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Manuel Garcia-Rulfo, Adria Arjona, Corey Hawkins, Ben Hardy, Dave Franco.
Care este avantajul de a fi mort pentru toată lumea? Nu pentru că vrei să fugi de șef, de fost sau chiar pentru a șterge un cazier. Avantajul este… libertatea. Libertatea de a lupta împotriva nedreptății și răului care bântuie în lumea noastră fără să te oprească sau să te refuze cineva..

Caseta film 6 Underground
Titlul original: 6 Underground
Regia: Michael Bay
Scenariul: Paul Wernick, Rhett Reese
Distributia: Ryan Reynolds (One), Mélanie Laurent (Two / Camille), Manuel Garcia-Rulfo (Three / Javier), Ben Hardy (Four / Billy), Adria Arjona (Five / Amelia), Dave Franco (Six), Corey Hawkins (Seven / Blaine), Lior Raz (Rovach Alimov), Peyman Maadi (Murat Alimov), Yuri Kolokolnikov (Baasha Zia), Kim Kold (Daqeeq), Lídia Franco (Maria), James Murray (Caleb), Lukhanyo Bele (Jeyhun), George Kareman (Mike)
Durata: 128 minute
An: 2019
Gen: Actiune/Thriller

Filmul – 6 din umbră
..6 Underground prezintă un nou tip de erou de acțiune. Șase indivizi din toate colțurile lumii, experți în domeniile lor de activitate, au fost aleși nu numai pentru abilitățile lor, dar și pentru dorința unică de a-și șterge trecutul pentru că își doresc să schimbe viitorul. Echipa este creată de un lider enigmatic (Ryan Reynolds), a cărui unică misiune este de a se asigura că, deși nimeni nu își va aminti de el și de coechipierii săi, acțiunile lor vor intra în istorie.

6 din umbră – 6 Underground (2019)

Server 1
Server 2