Filme vechi, filme subtitrate online, filme romanesti, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Sep 18th, 2019

Film – 7 zile de răzbunare: legea talionului – 7 Days (Les 7 jours du Talion) (2010)

poster 7 Days (Les 7 jours du Talion) (2010)Les 7 jours du talion (7 Days), thriller, film canadian, regia Daniel Grou.
În rolurile principale: Claude Legault, Rémy Girard, Martin Dubreuil.
Bruno Hamel este un chirurg in varsta de 38 de ani. Traieste in Drummondville cu sotia lui, Sylvie si fiica de 8 ani Jasmine. Ca multi alti oameni fericiti el duce o viata lipsita de evenimente pana intr-o dupa-amiaza cand fiica ii este violata si omorata. Din acel moment viata familiei Hamel se prabuseste. Cand ucigasul este prins, o idee teribila incolteste in mintea intunecata a lui Bruno..

Caseta film Les 7 jours du talion
Titlul original: Les 7 jours du talion
Regia: Daniel Grou
Scenariul: Patrick Senécal
Distributia: Claude Legault (Bruno Hamel), Rémy Girard (Hervé Mercure), Martin Dubreuil (Anthony Lemaire), Fanny Mallette (Sylvie Hamel), Rose-Marie Coallier (Jasmine Hamel), Alexandre Goyette (Michel Boisevert), Dominique Quesnel (Maryse Pleau), Pascale Delhaes (Diane Masson), Pascal Contamine (Gaétan Morin), Daniel Desputeau (Gilles, Médecin)
Durata: 111 minute
An: 2010
Gen: Crima/Drama/Horror/Thriller

Filmul – 7 zile de răzbunare: legea talionului
..El are de gand sa captureze “monstrul” si sa-l faca sa plateasca pentru crima facuta. In ziua in care ucigasul este adus la tribunal, Hamel, care a planuit totul in detaliu, il rapeste si mai tarziu trimite politiei un mesaj scurt prin care informeaza ca violatorul si ucigasul fiicei sale va fi torturat timp de 7 zile, apoi omorat. Dupa aceea se va preda.

Les 7 jours du Talion (2010)

Server 1
Server 2 Server 3

About the Author

Filme vechi, filme subtitrate, filme romanesti, documentare, filme de Oscar.