Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Fri, May 24th, 2019

Film – 99 de franci – 99 francs (2007) Jean Dujardin, Jocelyn Quivrin

poster 99 francs (2007)99 francs aka 13,99 euros, comedie dramă, film francez, regia Jan Kounen.
În rolurile principale: Jean Dujardin, Jocelyn Quivrin, Patrick Mille.
Comedie neagră, satiră la adresa exceselor hedonistice ale primadonelor din lumea advertisingului, precum și o privire critică asupra advertisingului însuși.
Octave (Jean Dujardin) este regele acestei lumi a imaginii și a sugestiei care manipulează. Răsfățat, sărbătorit, idolatrizat de anturajul său, înecat în droguri, femei și bani, viața sa este mai mult decât o petrecere dezmățată, întreruptă de ocazionale întâlniri cu realitatea.
El are parte de o bruscă și dură revenire cu picioarele pe pământ atunci când e părăsit de iubita sa. Incapabil să realizeze și să-și asume consecințele sarcinii de care aceasta îl înștiințează, se refugiază și mai adânc într-o viață de excese și decadență indolentă..

Caseta film 99 francs
Titlul original: 99 francs
Regia: Jan Kounen
Scenariul: Nicolas Charlet, Bruno Lavaine
Distributia: Jean Dujardin (Octave Parango), Jocelyn Quivrin (Charles ‘Charlie’ Dagout), Patrick Mille (Jean-François ‘Jeff’ Marolles), Vahina Giocante (Sophie), Elisa Tovati (Tamara), Nicolas Marié (Alfred Duler), Dominique Bettenfeld (Jean-Christian Gagnant), Antoine Basler (Marc Maronnier)..
Durata: 99 minute
An: 2007
Gen: Comedie/Drama

Filmul – 99 de franci
..Mai multe petreceri, mai multe droguri, mai multă inconștiență. Corpul său, inevitabil, va cere curând un “time out” din mijlocul abuzurilor constante, așa că el se trezește spitalizat, ca urmare a unei supradoze. Deși perspectiva asupra vieții sale începe să se schimbe după acest moment crucial, el ajunge curând la apogeul paradoxal al succesului și dezastrului final, totodată.

99 de franci – 99 francs (2007) subtitrat

Server 1
Server 2