Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Feb 28th, 2019

Film – A doua şansă – Second Act (2018) Jennifer Lopez, Vanessa Hudgens

poster Second Act (2018)Second Act, comedie romantică, film american, regia Peter Segal.
În rolurile principale: Jennifer Lopez, Vanessa Hudgens, Leah Remini.
Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare. Cu toate acestea, când are șansa de a primi jobul viselor ei, ea profită la maxim de oportunitate..

Caseta film Second Act
Titlul original: Second Act
Regia: Peter Segal
Scenariul: Justin Zackham, Elaine Goldsmith-Thomas
Distributia: Jennifer Lopez (Maya Vargas), Vanessa Hudgens (Zoe), Leah Remini (Joan), Annaleigh Ashford (Hildy), Dan Bucatinsky (Arthur), Freddie Stroma (Ron), Milo Ventimiglia (Trey), Treat Williams (Anderson Clarke), Larry Miller (Weiskopf), Charlyne Yi (Ariana), Dave Foley (Felix Herman), Alan Aisenberg (Chase), Dierdre Friel (Ant), John James Cronin (Otto)
Durata: 104 minute
An: 2018
Gen: Comedie/Drama/Romantic

Filmul – A doua şansă
..După o eroare de identificare, Maya îl impresionează pe directorul executiv al uneia dintre cele mai mari corporații din New York și primește un loc de muncă în compania sa. Indusă în eroare, compania o consideră pe Maya o consultantă desăvârșită și o angajează să se ocupe de o afacere importantă.

A doua şansă – Second Act (2018) subtitrat

Server 1
Server 2