Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Mon, Apr 3rd, 2023

Film – A E I O U – Alfabetul rapid al dragostei – A E I O U – Das schnelle Alphabet der Liebe (2022)

A E I O U – Alfabetul rapid al dragostei

poster A E I O U A Quick Alphabet of Love (2022)A E I O U – Das schnelle Alphabet der Liebe aka A E I O U: A Quick Alphabet of Love, romantic, film Franța / Germania, regia Nicolette Krebitz.
In rolurile principale: Sophie Rois, Udo Kier, Milan Herms.

Caseta film A E I O U – Das schnelle Alphabet der Liebe (2022)
Titlul original: A E I O U – Das schnelle Alphabet der Liebe
Regia: Nicolette Krebitz
Scenariul: Nicolette Krebitz, Valeska Grisebach
Distributia: Sophie Rois (Anna), Udo Kier (Michel), Milan Herms (Adrian), Nicolas Bridet (Inspector Gregori), Lilith Stangenberg (Leah), Adrien Lamande (Jack), Oskar Melzer (Toni), Laura Tonke (Laura), Bernhard Schütz (Bernhard), Nicolas Wackerbarth (Dr. Kowalski), Peter Jordan Peter Jordan (Schauspiellehrer), Moritz Bleibtreu (Talkshow-Gast), Amédée Till (Talkshow-Moderator)..
Durata: 105 minute
An: 2022
Gen: Drama/Romantic

poster 2 A E I O U A Quick Alphabet of Love (2022)Filmul – A E I O U – Alfabetul rapid al dragostei
O actriță este jefuită în fața unui bar la modă din Berlinul de Vest. Un tânăr îi ia geanta de mână și fuge în noapte. La scurt timp, mai târziu, se întâlnesc din nou. Anna (Sophie Rois) și Adrian (Milan Herms). De data aceasta ea este profesoara lui și ar trebui să-i îmbunătățească abilitățile de vorbire. Adrian este orfan și considerat un „caz dificil”. Anna este actriță, dar nu a mai lucrat de ceva vreme.
Ambii s-au abătut din calea lor și nu prea se potrivesc. Cursurile de vorbire au loc la apartamentul Annei. Apartamentul ei îi aparține lui Michel (Udo Kier), care deține întreaga casă. El este cel mai mare fan și cel mai drag prieten al ei. Curând, lecțiile se transformă în cine, plimbări și țigări comune. Și în cele din urmă Anna și Adrian decid să vadă lumea.
Încurajați unul de afecțiunea celuilalt, fără un ban pe numele lor, părăsesc orașul. Vor să meargă în Franța, la malul mării..

Das schnelle Alphabet der Liebe (2022)