Filme vechi, filme subtitrate online, filme hd, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Thu, Jan 12th, 2017

Film – A început la Napoli – It Started in Naples (1960)

A început la Napoli

poster It Started in Naples (1960)It Started in Naples, comedie romantica, film american aparut in 1960, regia Melville Shavelson; O nominalizare Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur.
In rolurile principale: Clark Gable, Sophia Loren, Vittorio De Sica.

Caseta film It Started in Naples
Titlul original: It Started in Naples
Regia: Melville Shavelson
Scenariul: Suso Cecchi d’Amico, Michael Pertwee, Jack Davies
Distributia: Clark Gable (Michael Hamilton), Sophia Loren (Lucia Curcio), Vittorio De Sica (Mario Vitale), Marietto (Nando Hamilton), Paolo Carlini (Renzo), Giovanni Filidoro (Gennariello), Claudio Ermelli (Luigi), Bob Cunningham (Don Mc Guire – Train Passenger), Marco Tulli, Carlo Rizzo, Yvonne Monlaur
Durata: 100 minute
An: 1960
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – A inceput la Napoli
Michael Hamilton, un avocat pedant trebuie să călătorească în Italia pentru a clarifica situația averii fratelui său decedat de curând, un notoriu amorez.
Odată ajuns aici, nu numai că este copleșit de gălăgioasa și spontana viață de noapte pe care o descoperă în Capri, dar trăiește și un real șoc când descoperă că răposatul său frate a lăsat o moștenire vie sub forma lui Nando, un fiu de 10 ani, rebel și fumător!

Filmul A început la Napoli – It Started in Naples (1960) subtitrat