Filme vechi, filme subtitrate online, documentare, filme de Oscar, Al II-lea Razboi Mondial, actiune, aventura, drama, comedie.
Published On: Wed, Jul 19th, 2017

Film – A New Kind of Love – A New Kind of Love (1963)

A New Kind of Love

poster A New Kind of Love (1963)A New Kind of Love, comedie romantică, film american apărut în anul 1963, regia Melville Shavelson; 2 nominalizări Oscar, o nominalizare Globul de Aur.
În rolurile principale: Paul Newman, Joanne Woodward, Thelma Ritter, Eva Gabor.

Caseta film A New Kind of Love
Titlul original: A New Kind of Love
Titlul alternativ: La fille à la casquette, Il mio amore con Samantha, Un nuevo modo de amar, Samantha
Regia: Melville Shavelson
Scenariul: Melville Shavelson
Distributia: Paul Newman (Steve Sherman), Joanne Woodward (Samantha (Sam) Blake / Mimi), Thelma Ritter (Leena), Eva Gabor (Felicienne Courbeau), George Tobias (Joseph Bergner), Marvin Kaplan (Harry Gorman), Maurice Chevalier (Himself), Robert Simon (Bertram Chalmers), Valerie Varda (Mrs. Chalmers), Joan Staley (Stewardess), Robert Clary (Frenchman at Restaurant)
Durata: 110 minute
An: 1963
Gen: Comedie/Romantic

Filmul – A New Kind of Love
Steve Sherman este un jurnalist “exilat” la Paris care are nevoie de povesti interesante pentru articolele sale. Astfel o intalneste pe Mimi, despre care crede ca este o prostituata de lux pariziana si de la care vrea sa auda povesti picante. In realitate Mimi este Samantha Blake, o fata de 25 ani care lucreaza in industria modei si care dorea un pic de distractie pe durata sederii in capitala Frantei.

A New Kind of Love (1963) subtitrat